Grappling

Grappling-ul, în lupta corp la corp, reprezintă acțiunea de a prinde sau de a apuca adversarul, ca în wrestling. Grappling-ul se folosește la distanțe apropiate pentru a obține un avantaj fizic, cum ar fi îmbunătățirea poziției relative sau pentru a provoca vătămarea adversarului. Grappling-ul acoperă tehnicile utilizate în mai multe discipline, stiluri și arte marțiale care sunt practicate atât ca sport de luptă, cât și pentru autoapărare. Concursurile de grappling implică adesea retragere și control la sol și se pot încheia atunci când un concurent recunoaște înfrângerea, cunoscută și ca supunere sau eliminare.

Grappling-ul cel mai frecvent nu include lovirea sau utilizarea armelor. Cu toate acestea, unele stiluri de luptă sau arte marțiale cunoscute în special pentru tehnicile lor de prindere, ne învață tactici care includ lovituri și arme fie pe lângă grappling, fie combinate cu acesta.


Tamashyi Sport Center Timișoara

Adresa: Str. Ștefan cel Mare 56A colț cu B-dul Eroilor de la Tisa (zona Calea Buziașului)
Telefon: 0760 062 062

Grappling Timișoara

Grappling copii Timișoara

Grappling adulți Timișoara

Grappling fete Timișoara

Grappling băieți Timișoara

Cursuri Grappling Timișoara

sus
×

Salut!

Faceți clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp sau pentru a ne trimite un e-mail la contact@tamashyi.ro

×