Grappling

Grappling-ul, în lupta corp la corp, reprezintă acțiunea de a prinde sau de a apuca adversarul, ca în wrestling. Grappling-ul se folosește la distanțe apropiate pentru a obține un avantaj fizic, cum ar fi îmbunătățirea poziției relative sau pentru a provoca vătămarea adversarului. Grappling-ul acoperă tehnicile utilizate în mai multe discipline, stiluri și arte marțiale care sunt practicate atât ca sport de luptă, cât și pentru autoapărare. Concursurile de grappling implică adesea retragere și control la sol și se pot încheia atunci când un concurent recunoaște înfrângerea, cunoscută și ca supunere sau eliminare.

Grappling-ul cel mai frecvent nu include lovirea sau utilizarea armelor. Cu toate acestea, unele stiluri de luptă sau arte marțiale cunoscute în special pentru tehnicile lor de prindere, ne învață tactici care includ lovituri și arme fie pe lângă grappling, fie combinate cu acesta.


Cursuri Grappling Timișoara

Telefon: 0760 062 062

sus
×

Salut!

Faceți clic pe unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a discuta pe WhatsApp sau pentru a ne trimite un e-mail la contact@tamashyi.ro

× Cum te putem ajuta?